22 Haziran 2011 Çarşamba

16 Mayıs 2011 Pazartesi

13,5,2011 keratinli düzleştirme brezilya fönü



işlem öncesi saç yıkandı ve normal kurutuldu








tüm saça keratin yedirildiği an


son rutuşlar

13,5,2011 keratin düzleştirme



keratinli brezilya fön uygulamasının bitmiş hali

11 Mayıs 2011 Çarşamba







SAÇ BAKIM

Evet bayanlar yaz geldi saçlarınızın sağlıklı,bakımlı ve parlak kalması için ( PEROXİN VİTAL HAİR COMPLEX ) saç bakım yağları sağlık bakanlığı onaylı bu yağ saçınızı güneşin ısısından,deniz tuzundan,havuzun klorundan korumak için birebir....
saç dökülmesi
kepek
saç dibinde oluşan kabuk
cansızlık
yok olsun yerine parlak bakımlı ve çabuk uzayan saçlar gelsin
PEROXİN VİTAL HAİR COMPLEX
SAÇ BAKIMINDA ÖNCÜ

28 Nisan 2011 Perşembe

BREZİLYA KERATİN İLE DÜZLEŞTİRİLMİŞ SAÇLAR

Özgün kuaför salonu siz bayanların dalgalı ve kıvırcık saçlarını 6 ile 8 ay arasında kaliteli brezilya ( keratin ) düzleştirme işlemi yapılmaktadır...ücretlerimiz uygun olup saç yapılarına ve uzun kısa gürlüğe göre değişiklik göstermektedir....gelin sizleri dalgalı ve kıvırcık sekil almayan saçlarınızdan kurtaralım,özlem duygduğunuz hep böyle kalsın dediğiniz saçlara kavuşturalım....
SAYGILAR ÖZGÜN KUAFÖR SALONU SALİH ERTEM 0 324 231 78 22 MERSİN



















19 Ocak 2011 Çarşamba

BREZİLYA FÖNÜ

Brezilya Fönünde Kanser Riski

13 Ocak 2011 Perşembe

Son aylarda bir çığ gibi büyüyen Brezilya fönü hakkında tüketici ve kuaförleri haberdar etmek amaçlı bu yazımızı mutlaka okumalısınız.6 ay önce atv de canlı yayında berna laçin sabah programında benim uygulayarak bizzat tanıtımında önayak olduğum brezilya fönü sistemi beraberinde çok ciddi tartışmaları da getirdi.
Uygulama esnasında ısıya maruz kalan kimyasaldaki fomaldehit oranının on katına çıktığı ve bu nedenle ürünün kanserojen etki göstereceği iddiaları özellikle kozmetik firmaları tarafından ortaya atıldı. İşlem sırasında ölen kadınların olduğu bile kulaktan kulağa yayıldı.


Bu noktada kuaförler düşman algılanmış olsada: atlanan çok önemli bir detay var ki çok komik. Uygulayan kişiler yani kuaförlerde kanser olma riski ile karşı karşıyalar günde 2 haftada 10 kişiden fazla kişiye bu uygulamayı salonumuzda uygularken bizlerde çok tedirgin olduk ve araştırdık. Şu an dünyada uygulanan ve avrupa dan amerikaya kadar binlerce kadının saçlarını keratin kaplayarak zenginleştirip onaran, içeriğindeyse FORMALDEHİT OLMAYAN ürünler piyasada yerini almaya başladı. Ne mutludur ki ülkemiz teknoılojide olduğu gibi 3. dünya ülkesi olma durumunda değil tam tersi. Kozmetik anlamda en kaliteli ve kullanışlı ürünler ile donatılmış bir cennet. Yeter ki siz doğru seçimi yapmasını bilin.
Amerika’da sülfatsız şampuan akımı ülkemizde de başladı ve artık tüketiciler daha bilinçlendi. Bende uygulayan ve bu sayede hayatını devam ettiren bir kuaför olarak içeriğinde formaldehit barındırmayan çok gelişmiş teknolojiye sahip ürünler kullanıyorum. Tüm tüketicileri ve kuaförleri bu konuda bilinçlenmeye ve araştırmaya davet ediyorum. Piyasadaki Çin malı yada çanta ticareti ile uygulanan ucuz va ölüm tehlikesi taşıyan işlemlerden uzak durmaya davet ediyorum. saçlarınız değerli elbette ama hayatınızı riske etmanız gerekmiyor. ( İçeriğinde formaldehit olan her ürün kansorjen değildir . önemli olan belirtilen sınırları aşmamış olmasıdır bunuda belirtmeliyiz..) Saygılarımla..